نتایج جستجو برای عبارت :

آشنایی با خورش قرمه سبزی

این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
دوستان از سالها پیش اسم غذایی بنام خورش ترشی قرمه که یک غذای اردبیلی هست رو شنیده بودم ولی تا حالا درست نکرده بودم شب قبل داشتم برای فردا ناهارفکر و برنامه ریزی میکردم که ناهار چی درست کنم یه لحظه یادم افتاد که خورش ترشی قرمه درست کنم .بالاخررره دست به کار شدم و این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه

ادامه مطلب
خورش قرمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قرمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
ادامه مطلب
خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
خورش ریواس را اگر چه می‌توان به 2 روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی نظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش پخت خورش ریواس آمده است تا مناسب ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب کنید.
ادامه مطلب
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
دعوت میکنم از قرمه جانِ :)
دیدین چه شاهکاری کردم؟! گشنتون نشه ها! هدفم ازین که عکس قرمه خوشمزمو گذاشتم این بود بگم شما قرمه نخورده این همین و بس
+قرمه گیلانی  است و گوجه و بادمجون داره !
+مرا خواب میاید خواب!
+از ضررهای زود خوابیدن درشب ، گذاشتن چند پست پی درپی !
+دوساعت دیگه باید برم پی کارم و ۶ برم کلاس ... !
+قله کجایی ببینی قرمه درست کردم:) 
!نچ!۱
!نچ!۲
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می
کنند. شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این
خورش خوشمزه را تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش هلو یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
طعم و عطر بسیار خوبی که دارد به دلیل استفاده از هلو در آن برای بدن نیز
مفید می باشد. این خورش یک خورش تابستانی محسوب می شود اما در صورت تمایل
می توانید آنرا با کمپوت هلو در تمام فصول سال تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش قیمه یکی از متداول ترین خورش ها در بین غذاهای نذری ماه محرم است. اگر شما هم قصد پخت یک خورش قیمه نذری تمام عیار را دارید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته های ساده استفاده کنید.
نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
1 – برای پخت خورش قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه راخیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.
2 – برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

ادامه مطلب
یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی قورمه‌سبزی است. این غذا که از بچه‌ها گرفته تا بزرگسالان، همه آن را دوست دارند، علاوه بر طعم خاص بوی دلپذیری دارد که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت. سبزی قورمه منجمد، محصولی پرکاربرد برای درست‌کردن قرمه‌سبزی است که تا حد زیادی دردسر قرمه‌سبزی درست کردن را کاهش می‌دهد. به این صورت دیگر نیازی به پاک کردن سبزی، خورد کردن و سرخ کردن آن نیست. تنها کافی است سبزی را از بسته خارج کنید و سپس درست کردن قرمه‌سبز
خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از
دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد
که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.
ادامه مطلب
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در
کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این
خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا
می‌پسندند.
ادامه مطلب
خورش خلال بادام کرمانشاهی
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
ادامه مطلب
از صبح تا حالا از این خونه بقلی بوی قرمه سبزی میاد.
از اون قرمه سبزی ها که مادربزرگم می پخت.
مادربزرگ خدا بیامرزم خیلی مارو دوست نداشت و بیشتر دخترهاشو دعوت می کرد خونش، بنابراین تقریبا سالی یک بار می تونستیم از این قرمه سبزی ها توی خونش بخوریم.
و آخرین باری که خودش برای ما غذا پخت، به بیش از ده سال پیش برمی گرده، ولی آنقدر خوشمزه می پخت که هنوز مزه و بوش توی ذهنم مونده.
+ می خوام برم در خونه همسایه رو بزنم و بگم آقا لطفا یه بشقاب خورشت هم به من بد
خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این
خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در
تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر
بامیه است.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن
متعلق به کرمانشاه می‌باشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک
) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز
دارد.
ادامه مطلب
خورش ریواس یکی از خورش های محبوب ایرانی است که به دلیل اینکه ریواس
همیشه موجود نیست به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. خورش ریواس دستور
پخت های متنوعی دارد و در برخی شهرها با مواد متنوعی مثل رب انار و لپه طبخ
می شود.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
خورش طلا کوله یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که
اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان و یکی از خورش های محبوب در استان گیلان است. طلا کوله در زبان گیلکی یعنی جوجه خروس و این خورش به صورت سنتی در گیلان با گوشت خروس تهیه می شود.
ادامه مطلب
خورش غوره یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید
است. توصیه می کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقمند هستند این خورش خوشمزه
را امتحجان کنند.
ادامه مطلب
تابه‌حال فکر کرده‌اید که تنوع خورش‌های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به‌قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا ۱۰ مورد از این خورش‌ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده‌اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می‌تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی‌نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص
طرز تهیه خورش قیمه
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص نیز شناخته می شود که به صورت نذری میان مردم پخش می شود. مواد اصلی خورش قیمه تقریبا در تمام نقاط ایران یکی هستند اما در بعضی از مناطق علاوه بر مواد اصلی خورش قیمه ، مواد غذایی دیگری نیز به این خورش اضافه می شود. خورش قیمه به طور معمول با گوشت خ
در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم این خورش برای فصل زمستان بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند کالری قابل ملاحظه ای به بدنتان برساند ویتامین ها و املاح معدنی موجود در این خورش قابل توجه هستند!
 زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش س
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند لوبیا سبز برای بدن نیز بسیار مفید است.
خورش لوبیا سبز به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش خوشمزه را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
خورش
قورمه سبزی را می توان محبوب ترین خورش در میان ایرانیان به شمار آورد ،
این خورش خوشمزه از گوشت خورشتی ، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ، سبزی مخصوص
خورش ، لیمو عمانی به همراه چاشنی ها و ادویه های مخصوص قورمه سبزی تهیه می
شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اصیل ایرانی
می توانید برای ۵ نفر خورش قورمه سبزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری خورش قورمه سبزی تهیه کنید می
قُرمه‌سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو می‌شود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
آیاا  شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید با غذاهای ایرانی سورپرایزش کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه می گویید؟ در این مطلب میخوام  معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها  را به شما معرفی کنم . این غذاها در سرتاسر دنیا به عنوان نماینده های آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که انصافا نماینده های خوبی هم هستند. به نظرتان بهترین غذاهای ایرانی کدام هستند.
 
 
 
1. چلو کباب ایرانی Chelo Kabab
 
 
2.قرمه سب
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و مجالس
در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از طعم بی نظیر این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید.
خورش مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع خورش را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش مرغ از ران مرغ و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و ز
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مواد لازم:
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مقداری
آبلیمو به میزان لازم
۲ ق س گوجه فرنگی

ادامه مطلب
برای تهیه خورش مرغ کره ای هندی کار چندان دشواری پیش رو نخواهید داشت! کافیست مواد لازم را از لیست زیر تهیه کرده و مطابق دستور آشپز عمل کنید.
مواد لازم خورش مرغ
گشنیز خرد شده – یک قاشقسیر رنده شده – یک قاشق چای خورینمک – به میزان لازمپودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوریروغن – یک قاشق غذاخوریزیره – ۲ قاشق چای خوریپودر کاری- یک قاشق چای خوریزنجبیل له شده – یک قاشق چای خوریرب گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوریپیاز ریز شده – ۲ عددمرغ – ۸ تکهخامه کم چرب – دو
سلام
موقع رفتن سمت سامرا، یه زن و شوهر با دختر کوچیکشون  تو ون،کنار ما نشستن. مرد اصفهانی بود و تو حرفاش معلوم شد از خادمین یک موکب تو عمود ۹۹۰ هستش. یادمون افتاد که ما تو اون عمود ایستادیم و استراحت کردیم، البته تو یه موکب عراقی... همینطور که نشسته بودیم همسرم دو تا چلوخورشت قرمه سبزی آورد که یکیش رو دادیم خانمای عرب، یکیشم بچه ها خوردن. انقدر هوا گرم بود من نتونستم بخورم! اما بچه ها خیلی دوست داشتن، خصوصا که تو  ظرف یکبار مصرف نبود و کنارشم تر
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش کرفس
آماده سازی: 1
ساعت مدت انتظار: 2
ساعت مجموعاً: 3 ساعت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
ز
ایندفعه دیگه یادم موند که عکسشو بگیرم D: 
راحت هم بود پختنش. پیاز و گوشت و زردچوبه رو مثل هر خورش دیگه‌ای تفت میدی، بعد یکی دو قاشق رب رو با گوشت تفت میدی و بعدش هم به‌ها رو یه کوچولو تفت میدی با بقیه و روشون آب میریزی. ادویه‌شم فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه. آلو بخارا رو میتونی از همون اول اضافه کنی و یا بعدتر. در آخر هم یکم آبلیمو میریزی که ترش‌مزه تر بشه. فقط من یه ربعی ازش سر نزدم یکم ته گرفته بود. ولی در کل خورش راحتیه. لازم هم نیست پوست به گرف
 
موادلازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله  ۴۰۰ گرمبادام خلال شده  ۲۰۰ گرمپیاز خردشده  ۱ عددلیمو عمانی   ۴ عددزرشک سیاه  ۱/۳ پیمانهرب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانهزعفران دم کرده  به مقدار لازمهل و گلاب  به مقدار لازمنمک و چوب دارچین  به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شوداین کار به این خاطر است که آب خورش شما شف
طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
در قصر شاهنشاه غذاهاى مطبوع و گوارا بسیار مورد توجه بود. از جمله طعام هایى که براى پادشاه ولاش مهیا میکردند، یکى «خورش شاهى» نام داشت، که مرکب بود از گوشت گرم و گوشت سرد، و برنج فسرده، برگ معطر، و مرغان مسمن، و خبیص، و طبرزد؛ 
دیگر از طعام ها «خورش خراسانى» بود، که از گوشت کباب شده بسیخ، و گوشت پخته در دیگ، و کره و عصارات، ترکیب مى یافت؛ دیگر «خورش رومى» که گاه با شیر و شکر، و گاه با تخم مرغ و عسل، و گاه برنج با کره و شکر و شیر ساخته میشد؛
دیگر «
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
میون این عصر شلوغ که تلاش میکنیم به یه جایی برسیم که عقب نمونیم دو تا سوال خیلی مهم ذهن آدمو به چالش میکشه یکی این که به کجا برسیم؟ و یکی دیگه اینکه از چی عقب نمونیم؟بعضی وقتا توی این شلوغیا یادمون میره که خودمون از زندگی چی میخوایم و چی باعث میشه که از این جا بمونیم و عقب افتاده بشیم.
خیلی از کسایی که میتونیم کنارشون توقف کنیم و از کنارشون بودن لذت ببریم توی رد شدن های از سر عجله از دستشون میدیم اونایی که چیزی به ما میدن که شاید کلی از زندگیمون
میون این عصر شلوغ که تلاش میکنیم به یه جایی برسیم که عقب نمونیم دو تا سوال خیلی مهم ذهن آدمو به چالش میکشه یکی این که به کجا برسیم؟ و یکی دیگه اینکه از چی عقب نمونیم؟بعضی وقتا توی این شلوغیا یادمون میره که خودمون از زندگی چی میخوایم و چی باعث میشه که از این جا بمونیم و عقب افتاده بشیم.
خیلی از کسایی که میتونیم کنارشون توقف کنیم و از کنارشون بودن لذت ببریم توی رد شدن های از سر عجله از دستشون میدیم اونایی که چیزی به ما میدن که شاید کلی از زندگیمون
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
قیمه بادمجان یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی هاست، در این غذا از موادی نظیر لپه، گوشت، سیب زمینی سرخ شده و بادمجان استفاده می شود. برای تهیه این غذا لپه را از شب قبل مقداری خیس می کنند و تا زمان پخت چند بار آب آن را عوض می نمایند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهند تا نرم گردد.
سپس گوشت خرد شده به خورش اضافه می گردد و آنقدر تفت می دهند تا تغییر رنگ دهد، به آن چند لیوان آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا گوشت پخته و نرم شود. در همین حی
خب کدبانوی خوابگاه میخواد براتون دستور قورمه سبزیشو بذاره D: که دیگه هر دفعه زنگ نزنه از مامانش بپرسه
قورمه سبزی ازون غذاهاییه که نمیشه یهویی هوس کنی و بپزی. باید از یه هفته حتی دو هفته قبل به فکرش باشی. بری سبزیشو بخری، پاک کنی، خورد کنی. البته خداروشکر الان تره بار سبزی خوردکنی آورده. همونجا میشه بدم و برام خورد کنن. اما اگه سبزی فریزریه، و اگه تو شیشه‌س، باید از روز قبل شیشه رو بذاریم تو یخچال تا کم کم باز بشه. 
همچنین از روز قبلش باید لوبیا
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یک کدام از گونه های خورش های خوشمزه اهل ایران است که می‌توانید آنرا نظیر غذاهایی مانند کوکو گل کلم در پاییز که گل کلم در بازار موجود هست طبخ نمایید . این خورش خوشمزه را می‌توانید به ذوق و سلیقه خویش با گوشت یا این که مرغ تنظیم نمائید .در‌این یادگرفتن بی نقص ترین روش شیوه تنظیم خورش گل کلم را مهیا کرده ایم . با مواد اضطراری ذکر شده در‌این امر آشپزی می‌توانید برای ۴ نفر خورش گل کلم تنظیم فرمایید . با امر پخت و طر
برنج ایرانی یکی از غذاهایی است که به شیوه های گوناگون سرو می شود. این ماده ی غذایی را می توان به صورت پلو پخت و به همراه مواد خوراکی زیادی همچون انواع حبوبات، انواع سبزیجات، و … پخت و از طرف دیگر به صورت چلو پخت. چلو را می توان با انواع خورش ها و انواع کباب ها سرو کرد. یکی از خورش های خوش مزه و دوست داشتنی که به همراه چلو مصرف می شود خورش قیمه سیب زمینی است. خورش قیمه یکی از غذاهای پر طرف دار در میان ایرانیان می باشد. که در آماده کردن آن می توان
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
خورش فسنجان عسلی
واقعیت
رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی
خورش فسنجان عسلی یه چیز دیگه اس. اغراق نکردم اگه بگم خورشتی نیست که به
اندازه فسنجون دوست داشته باشم. البته من تنبلم و با اینکه این غذا رو خیلی
دوست دارم، فقط گاهی برای مهمونی ها درستش میکنم. شاید به این دلیل که
پختش زمان و حوصله ی زیادی میخواد. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو
مرحله به مرحله میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
قورمه سبزی از خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است که امروز با یک آموزش کامل برای تهیه این خورش مجلس در خمت شما عزیزان هستیم. در دامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرمسبزی خورشتی    ۵۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا چیتی    ۱۵۰ گرمپیاز    ۱ عدد بزرگلیمو عمانی    ۴ عددروغن مایع    به اندازه لازمنمک و فلفل سیاه    به اندازه لازمآب نارنج ، آبغوره و زردچوبه    به اندازه لازم
دستور پخت خورش قورمه
 
قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزی‌های معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده می‌شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
3 عدد لیمو عمانی
3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
 
طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
شاید اولین باری که خورش کرفس درست شد، کسی توقع نداشت با ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، هم‌چنین خورش لذیذی را بچشد. اکثر خورش‌های ایرانی با مرغ یا گوشت تهیه می‌شوند و خیلی از افراد ممکن است به خاطر رژیم خاصی که دارند، قید درست کردن غذاهای گوشتی را بزنند. پنیر کبابی با بافت نسبتا سفت و طعم فوق‌العادش بعد از گریل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین و کلسیم بهترین جایگزین گوشت در تمام خورش‌ها و غذاهایی که ب
قیمه ترکی یا«پیچاق قیمه»
خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد. و یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل است.
برای جذاب تر کردن این غذا ، تخم مرغ ها را با قالب مخصوص فرم دهید و روی خورش بریزید.
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت قیمه ای : نیم کیلوخلال بادام :150 گرمپیاز بزرگ : 2عددنمک، فلفل، دارچین و زردچوبه : به مقدار لازمزعفران ساییده شده : 2 /1 ق چ سرپرآبغوره : 2ق سرب گوجه فرنگی : 1 ق ستخم مرغ : 2عددروغن : به مقد
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
۱. Bonding time [+به این سرعت؟:*]
۲. خاله جان ـو دیدیم کلاهشو تست کرد خوب بود چقدم به رنگش میومد [گف پشمال هرروز شفاف تر و جوون تر میشی:ذوق مرگ] + ذوق دسکشاشو داره ک شروع کنم ^_^ 
۳. ژله قلبی+ کشک بادمجون + قرمه سبزی + سالاد انار + ته دیگ نونی ترد و خوشمزه 
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
 
ادامه مطلب
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
یکی از کارهایی که می‌کنم اینه که تو آشپزی سعی می‌کنم رکورد زمانی بزنم. مثلا فعلا رکوردم تو پخت سه بسته ماکارونی ۷۰۰ گرمی زر، ۲۵ دقیقه بوده. یعنی از وقتی گذاشتم آب جوش بیاد و خورش (سویا) رو حاضر کردم تا وقتی آبکش کردم و سیب‌زمینی ته‌دیگ گذاشتم و گذاشتم دم بکشه شده ۲۵ دقیقه. ولی اغلب بیشتر طول می‌کشه، ۴۵ دقیقه، ۵۰ دقیقه یا حتی یک ساعت، بسته به اینکه آشپزخونه چقدر مرتب باشه و چقدر ظروف مورداحتیاجم شسته یا نشسته باشه و اینکه مواد خورش آماده‌سا
سلامی با ذوق فراوان و لبریز از سپاس از خالق یکتا
امروز سه شنبه 98/2/17 و اول ماه مبارک رمضان سالروز ولادت طاهاست.
طاهایم ، پسرم ، دلبندم تولدت مبارک.
ان شاءالله که سالیان سال با موفقیت پشت سر بگذاری.
از دیروز من و همسرم در تکاپوی برگزاری یک جشن تولد برای فرزندمان هستیم و چون مصادف شده با ماه رمضان مهمانان به صرف افطار دعوت شده اند.
پختن کیک تولد و ژله و تزئینات اتاق را دیروز انجام داده ایم . برای افطار هم خورش قیمه در نظر گرفته ایم و چون باتوجه به ک
روزی یک مرد روحانی با خداوند مکالمه ای داشت: خداوندا! دوست دارم بدانم بهشت و جهنم چه شکلی هستند؟ خداوند او را به سمت دو در هدایت کرد و یکی از آنها را باز کرد، مرد نگاهی به داخل انداخت، درست در وسط اتاق یک میز گرد بزرگ وجود داشت که روی آن یک ظرف خورش بود، که آنقدر بوی خوبی داشت که دهانش آب افتاد. افرادی که دور میز نشسته بودند بسیار لاغر مردنی و مریض حال بودند، به نظر قحطی زده می آمدند، آنها در دست خود قاشق هایی با دسته بسیار بلند داشتند که این دست
چلوخورش قیمه
قدمت ادای نذری به صورت چلوخورش قیمه زیاد نیست و شاید حداکثر 80-90 سال باشد. تا قبل از آن شربت، نان و خرما، شیرداغ و انواع آش از ماکولات مراسم عزاداری بوده اند که قدمت آن به دوره صفویان می رسد که مراسم سوگواری از آن زمان شکل و شمایلی رسمی و باشکوه به خود گرفت. اینکه چرا قیمه غذای اصلی این مراسم شده است، دقیقا معلوم نیست و دلایل متفاوتی برای آن ذکر می شود که هیچ کدام سندیت ندارد. گروهی معتقدند قیمه یکی از آسان ترین غذاهایی است که دنگ و
یکی از کارهایی که می‌کنم اینه که تو آشپزی سعی می‌کنم رکورد زمانی بزنم. مثلا فعلا رکوردم تو پخت سه بسته ماکارونی ۷۰۰ گرمی زر، ۲۵ دقیقه بوده. یعنی از وقتی گذاشتم آب جوش بیاد و خورش (سویا) رو حاضر کردم تا وقتی آبکش کردم و سیب‌زمینی ته‌دیگ گذاشتم و گذاشتم دم بکشه شده ۲۵ دقیقه. ولی اغلب بیشتر طول می‌کشه، ۴۵ دقیقه، ۵۰ دقیقه یا حتی یک ساعت، بسته به اینکه آشپزخونه چقدر مرتب باشه و چقدر ظروف مورداحتیاجم شسته یا نشسته باشه و اینکه مواد خورش آماده‌سا
طرز پخت  قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل
چلوخورش قیمه
 
قدمت ادای نذری به صورت چلوخورش قیمه زیاد نیست و شاید حداکثر 80-90 سال باشد. تا قبل از آن شربت، نان و خرما، شیرداغ و انواع آش از ماکولات مراسم عزاداری بوده اند که قدمت آن به دوره صفویان می رسد که مراسم سوگواری از آن زمان شکل و شمایلی رسمی و باشکوه به خود گرفت. اینکه چرا قیمه غذای اصلی این مراسم شده است، دقیقا معلوم نیست و دلایل متفاوتی برای آن ذکر می شود که هیچ کدام سندیت ندارد. گروهی معتقدند قیمه یکی از آسان ترین غذاهایی است که دنگ
 
 
روزی یک مرد روحانی با خداوند مکالمه ای داشت: خداوندا! دوست دارم بدانم بهشت و جهنم چه شکلی هستند؟ خداوند او را به سمت دو در هدایت کرد و یکی از آنها را باز کرد، مرد نگاهی به داخل انداخت، درست در وسط اتاق یک میز گرد بزرگ وجود داشت که روی آن یک ظرف خورش بود، که آنقدر بوی خوبی داشت که دهانش آب افتاد. افرادی که دور میز نشسته بودند بسیار لاغر مردنی و مریض حال بودند، به نظر قحطی زده می آمدند، آنها در دست خود قاشق هایی با دسته بسیار بلند داشتند که این
عیدتون مبارک. غم و غصه نخورید، شادی بخورید! می‌دونم که غم همیشه‌ی خدا در دسترسه و تازه اگه نباشه هم تا صداش کنی سه سوت خودشو میرسونه ولی شادی رو باید مثل فسنجون پاشی بری درست کنی و براش زحمت بکشی، اما بازم میگم شادی بخورید. چون اصولا غم مثل تخمه میمونه وقتی میخوری دیگه اونقدر میخوری که جونت درآد. هرچی میخوای نخوری باز میبینی که داری میخوری و خلاصه که شروعش با خودتونه و تموم کردنش با... نه نه! اصلا فکر نکنید که کسی میاد و نمیذاره بخورید نوچ! نها
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م

تبلیغات

محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آیکون های متنوع و در همه موضوعات آموزش | مشاوره | توسعه | دیجیتال | مارکتینگ دانلود آهنگ های جدید دانلود مقاله تحقیق طرح توجیهی گزارش کارآموزی پروژه دانشجویی فروش انواع ماگ و لیوان طراحی سایت-فروشگاه اینترنتی-طراحی اپلیکیشن-نرم افزار ارتباط با مشتری نمونه سوالات سیستم سوخت رسانی انژکتوری پراید فروشگاه تخصصی|محصولات ارگانیک دارامان [بی نِشون] دانلود نمونه طرح جابربن حیان