نتایج جستجو برای عبارت :

روش درست کردن سوپ اسفناج

اسفناج Spinach گیاه بومی ایران است و از اوائل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت. بطوریکه در تاریخ مسطور است اسفناج در قرن هفتم در چین و در قرن دوازدهم در اسپانیا کشت می‌شده است. کشت اسفناج در سال 1806 در آمریکا شروع شد. اسفناج گیاهی است یکساله دارای ساقه‌ای راست به ارتفاع نیم متر که برگهای آن پخن و نرم مثلثی شکل برنگ سبز می‌باشد. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است. دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام
ادامه مطلب
خواص اسفناج
اسفناج یکی از انواع گیاهان یک ساله است که دارای ساقه و برگ های لطیفی می باشد. نام علمی اسفناج در زبان انگلیسی Spinacia oleracea است. اسفناج حاوی کاروتنوئیدهای مفیدی مثل لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن می شوند.
برخی مطالعات و پژوهش ها نشان داده است که سبزیجاتی مثل اسفناج می توانند با سرطان هایی مانند دهان ، معده و مری مقابله کنند. عامه مردم فکر می کنند اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن است که ای
طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی
 
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این سالاد مشخص است، ماده اصلی آن اسفناج است که مسلما باید تازه باشد.
ادامه مطلب
گاهی اوقات حرف هایی می شنوی که وسط سرت اسفناج سبز میشه .کلا  آدم های با اعتماد به نفس را دوست دارم.  همیشه فکر می کنم ادم های با اعتماد به نفس در زندگی مفیدند  به پوشش گیاهی کمک می کنند . برای همینه گاهی اوقات رو سر ادم اسفناج سبز میشه.  
سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :
 
مواد لازم
اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوانانجیر:۴عدد خرد شدهبادام زمینی نمکی:۱/۴لیواننمک و فلفل:به میزان لازم
آب لیمو ترش:۱ق
ادامه مطلب
 
اسفناج
اسفناج یکی از گیاهان دارای برگ سبز است که به خانواده Amaranth تعلق دارد و نام علمی آن (Spinacia oleracea) است.
اسفناج ریشه خود را در ایران دارد ، اما پربارترین کشورها امروز چین است. و در ایالات متحده آمریکا اسفناج با داشتن بسیاری از مواد مغذی مفید برای سلامتی متمایز است و کالری کمی نیز دارد ، بنابراین به همین دلیل در تمدن های زیادی در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است ، این ماده در رژیم مدیترانه ای و خاورمیانه نیز رایج بوده است ، همانطور که ​
مواد لازم سوپ اسفناج:کره 25 گرم
1 دسته پیاز بهار
، خرد شده1 تره
  (حدود 120 گرم) ، خرد شده2 کرفس چوب کوچک
  (حدود 85 گرم) ، خرد شده1 سیب زمینی کوچک
  (حدود 200 گرم) ، پوست کنده و تفت داده شود½ قاشق مرباخوری فلفل سیاهسهام 1l (ساخته شده با دو حبه مرغ یا سبزیجات)کیسه های 2 200 200-235g اسفناج
150 گرم نیمه چربی کرم فریم
روش درست کردن سوپ اسفناج:کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز بهار ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. هم بزنید و روی درب آن بگذارید. 10 دقیق
اسفناج
زمان مصرف: به عنوان سالاد در کنار ناهار یا شام
علت مصرف:
اسفناج نه تنها سلامتی را با منابع غنی از آنتی اکسیدان بالا می برد بلکه حاوی موادی است که قدرت و سایز غضلات را بالا می برد.
منبغ بزرگ گلوتامین است، اسید آمینهای که برای رشد عضلات، عملکرد سیستم دفاعی و سلامت گوراش و همچنین افزایش سطح هورمون رشد حتی میزان سوخت و ساز ضروری است 
مقدار مصرف:
10 اونس اسفناج خام: 65 کالری، 8 گرم پروتئین، 10 گرم کربوهیدرات، 1 گرم فیبر
“بورانی اسفناج” را به شکل های مختلفی تهیه می کنند ولی با سیر و گردو مزه فوق العاده ای دارد و بسیار مقوی می شود. به سرعت و تنها در 30 دقیقه تهیه می شود و به عنوان یک مکمل کم هزینه می توان از آن نام برد.مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج
 
* اسفناج : 1 کیلو
* گردوی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
* ماست : 500 گرم
* سیر تازه : 100 گرم 
* نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی

ادامه مطلب
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
 
بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست می‌شود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.
مواد لازم
500 گرم اسفناج
2 فنجان ماست چکیده
1 قاشق سوپخوری روغن
1 حبه سیر
نمک و فلفل
دستور العمل‌
ابتدا اسفناج را به دقت تمیز می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به خوبی بپزد.
سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت می‌دهیم.
در این مرحله ماست را با کمی نمک و ف
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یک‌چهارم پیاز قرمز
یک‌دوم فنجان پنیر فتا
یک‌دوم فنجان گردوی خردشده
یک‌چهارم فنجان جوانه‌ی یونجه در صورت تمایل
یک عدد انار متوسط
چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

ادامه مطلب
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
بورانی اسفناج یکی از خوراکی هایی هست که هم از ان میتوان به عنوان یک وعده ی غذایی کامل استفاده کرد، هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان چاشنی ای به همراه غذا. همچنین این غذا به خاطر داشتن کلسیوم موجود در ماست و آهن فراوان در اسفناج به شما پیشنهاد میشود که این غذای لذیذ را حتما در وعده های غذایی خود و فرزندانتان جای دهید. ما در این مطلب چگونگی درست کردن این غذای آسان و کم هزینه را آموزش میدهیم پس با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
به نقل از میزان، جو از جمله مواد خوراکی است که جزو سوپر غذا‌هایی به حساب می‌آید که پشتیبان دستگاه گوارش ماست.جو سرشار ازفیبر‌های محلول و نیز ویتامین B۱ است که در کاهش جذب چربی‌ها در روده و نیز تجزیه و تبدیل انرژی غذا‌هایی که می‌خوریم خیلی کمک می‌کند.
ماست
نه تنها ماست یک خوراکی خوشمزه است، بلکه لطیف و خوش رایحه هم هست. ماست، منبع غنی پروتئین و سرشار از پروبیوتیک است. بدن شما به راحتی ماست را هضم کرده، و آن را فورا به منابع انرژی بدنتان منت
دستور پخت چند مدل بورک ترکی خوشمزه :
بورک ترکی اسفناج و پنیر فتا
بورک با سیب زمینی
بورک سوسیس و پنیر
بورک گردویی
  آموزش طرز تهیه بورک:
بورک ترکیه‌ای اسفناج و پنیر فتا یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع بورک است و یک میان وعده مقوی و مفید به خصوص برای دانش‌آموزان برای ناهار و عصرانه محسوب می‌شود. اهالی ترکیه و سایر کشورهای خاورمیانه بورک اسفناج و پنیر فتا را در وعده صبحانه میل می‌کنند. می‌توانید بورک‌ ترکیه‌ای پنیر و اسفناج را بپیچی
 آموزش آشپزی:آیا اسفناج را باید پخت؟



 

جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود
 
همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می
دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
 
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید
مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید.
خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم
ظهر مامانم میخواست ترکیب ماست و اسفناج رو به خوردم بده
منم به فکر چاره ای اندیشیدم
گفتم مامان میدونی که اسفناج آهن داره؟و وقتی با ماست مخلوط بشه آهن خودش که هیچ کلسیم ماست رو هم از بین میبره؟
مامانم هم قانع شد
پ.ن:تازه برای بیشتر کردن پیاز داغش گفتم مامان به حدی خنثی کننده هستند که میشه باشون مین های هشت سال دفاع مقدس رو هم خنثی کرد.
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
 
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.
لازانیا اسفناج و پنیر یکی از لازانیاهای خوش‌طعم و خوش عطر است که به راحتی درست می‌شود. این لازانیا را به دو صورت ساده و رولی می‌توان تهیه کرد. لازانیا اسفناج و پنیر مناسب گیاهخواران و افرادی است که غذاهای بدون گوشت مصرف می‌کنند.
مواد لازم تهیه سس لازانیا :
روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک و نیم قاشق چ
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
اگر طرفدار رژیم غذایی سالم هستید یا می‌خواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجان‌انگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج بهترین گزینه است. ترکیب بی‌نظیری از میوه‌ تازه به همراه پنیر و مغز آجیل  که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعم‌های طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده‌ اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه‌ مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این میزان رسپی برای دو نفر به
تا‌به‌حال نویسنده هایی که از آنها ترجمه کرده‌ام، به خوابم نیامده‌اند. اما امروز عصر داشتم چرت می‌زدم که بلند شوم و دوباره کار و کار و کمی
هم دوباره کار که یوزف روت به خوابم آمد. پریشان احوال بود. با تعجب
پرسیدم چته یوزف جان. گفت چون تو مترجم مارش رادتسکی بوده‌ای آمده‌ام به
خاطر تعبیر اسفناج‌های جدی از تو عذرخواهی کنم. گفتم چرا. گفت آخر چرا به
عقل ناقصم نرسیده که اسفناج نمی‌تواند جدی باشد. نگاه کردم دیدم ای داد بیداد، من هم برداشته‌ام ع
اسفناج منبع بسیار خوبی از ویتامین A است که  بعنوان ضد پیری  شناخته شده است. رتینول یا ویتامین A   محصولات مراقبت از پوست  وجود دارد . ماسک اسفناج برای حفظ سلامت سلول های پوست ضروری است.
همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان  است که از سلول های پوست  در مقابل  رادیکال های آزاد مراقبت میکند. علاوه بر این، رتینول  موجود در اسفناج به  جلوگیری از تخریب کلاژن  کمک کرده و در نتیجه باعث کاهش چین و چروک می شود . ماسک  اسفناج به  تولید کلاژن کمک کرده،  از پو
مواد لازم برای صدف های خامه ای:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد کوچک پیاز
۱/۴ پیمانه آرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عدد نان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم کنسرو ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا

ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار

گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
 سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
 برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه


ادامه مطلب
 
 
جانم برایتان بگوید که کوه سنگینی را جا به جا کردم و جانِ نکندنی ام را در چند عرصه ی مختلف کندم و دلاشوبه ی درس و مشق بیات شده نیز تمام شد و اگر بتوانم یک مقاله ی دیگر بنویسم شاید تا مدتی دست از سر خودم بردارم .خسته و سرمازده از سرکار برگشته ام و می خواهم برای خودِ کم خونم پوره ی اسفناج درست کنم اما پخش و پلا افتاده ام توی تخت و عمرا بتوانم بلند شوم و زیر گاز را خاموش کنم.خانه را بوی گند اسفناج پخته برداشته نه بوسه ای در کار است و نه نشیب سینه ا
بیبی اسفناج گل باز مقدار 100 گرم 
قیمت محصول : 8900 تومان
برند : Gol baz
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
گل باز
گل باز عرضه کننده‌ی انواع سبزیجات پخته و خام را در بسته‌بندی‌های پلاستیکی و شفاف است. شست‌وشو و ضدعفونی کردن سبزیجات از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که آلودگی و همچنین حشرات موجود در سبزیجات نشسته احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهند. مزارع گل باز بدون استفاده از حتی یک قطره سم در یک پروسه زمانی هشت ماهه برداشت و با ط
 
 
جانم برایتان بگوید که کوه سنگینی را جا به جا کردم و جانِ نکندنی ام را در چند عرصه ی مختلف کندم و دلاشوبه ی درس و مشق بیات شده نیز تمام شد و اگر بتوانم یک مقاله ی دیگر بنویسم شاید تا مدتی دست از سر خودم بردارم .خسته و سرمازده از سرکار برگشته ام و می خواهم برای خودِ کم خونم پوره ی اسفناج درست کنم اما پخش و پلا افتاده ام توی تخت و عمرا بتوانم بلند شوم و زیر گاز را خاموش کنم.خانه را بوی گند اسفناج پخته برداشته نه بوسه ای در کار است و نه نشیب سینه ا
خوراک مرغ و اسفناج یک غذای ساده، مغذی و خوش‌طعم است. این غذا به‌تنهایی سیرکننده است، اما می‌توان آن را با برنج یا نان سرو کرد.
خوراک مرغ و اسفناج ترکیب شگفت‌انگیزی از مرغ سرخ شده با سس گوجه و اسفناج نرم شده است که با کمی نمک و فلفل، طعم ملایمی پیدا می‎کند. این غذا به‌تنهایی کامل است، اما اگر با برنج یا پاستا همراه شود، عالی است.
در تهی? خوراک مرغ و اسفناج می‌توانید اسفناج و مرغ را بنا به ذائقه، کمتر یا بیشتر کنید. البته به این معنا نیست که ب
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج
بورک
اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و نوین در جهان است که مانند انواع بورک ها
اصالتش متعلق به کشور ترکیه می باشد. بورک ها از نظر ظاهری شباهت زیادی به
سمبوسه های لقمه ای دارند. بورک اسفناج را می توانید به عنوان غذای اصلی یا
پیش غذا سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته
است می توانید برای ۴ نفر بورک اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بورک اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار
غذاهای محلی، جلوه‌ای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا می‌شویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزی‌پلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهم‌ترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره
بعد از چند روز ناامیدوار کننده امروز به نظرم خوب بودم کلی از کتابمو جلو بردم جوری که میدونم فردا تمومش میکنم و البته فهمیدمش نه این که فقط بخونم. و سخت باشه فهمیدنش. هم کتابمو خوندم هم فرانسوی هم انگلیسی درسته به کارای دیگم نرسیدم یعنی خودم دستم نرفت اما همینم برام کلی فردا بهترش میکنم. بهتر و بیشتر البته. عصری دوباره رفتیم بیرون هوا سرده اما نه اونجوری که اذیت کنه. از سرد شدن بدنم خوشم میاد. از بادی که به صورتم میخوره. از این که میتونم یخ کردن
مواد لازم خمیر:آرد دو پیمانه ، آب ولرم دو سوم پیمانه ، نمک یک قاشق چایخوری ، تخم مرغ یک عدد .مواد میانی:اسفناج 750 گرم پاک نشده ( فقط قسمت برگ و استفاده میکنیم ) ، پیاز یک عدد درشت ، قارچ 15_20 عدد ، روغن زیتون یا روغن ... به اندازه ی کافی ، نمک و فلفل و زیره ی سبز .کره ی آب شده برای چرب کردن لایه های خمیر 100 گرم ( تو دستور اصلی مقدار کره دوبرابر بود من 100 گرم استفاده کردم.
طرز تهیه:پیاز و نگینی خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و بعد قارچ و اضافه میکنیم و تفت م
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

 
 
ادامه مطلب
قُرمه‌سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو می‌شود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

 
 
ادامه مطلب
 
تنوع غذا در کشور ترکیه خیلی زیاده ذائقه مردم کشور ترکیه به مردم کشور ایران نزدیکه .
در این پست یکی از مهم ترین غذهای ترکیه رو بهتون معرفی میکنم .بورک
 
بورک
بورک ترکیه که قطعا همه شما به گوشتان خورده است ، بورک یکی از میان وعده هایی است که باب طبع بسیاری از مردم ترکیه و توریست ها می باشد و طرفداران زیادی دارد و بورک ترکیه یک غذای سنتی است و پایه اصلی آن خمیر یوفکا می باشد که خمیر فیلو نیز نامیده می شود .
  بورک در استانبول انواع مختلفی دارد و دا
۱. ساندویچ سرد با مرغ
ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد است که می‌توانید آن را از شب قبل در زمان کوتاهی درست کرده و در یخچال قرار دهید.
 
مواد لازم
سینه مرغ
120 گرم

سس مایونز
2 قاشق غذاخوری

سس خردل
1 قاشق غذاخوری

سرکه سفید
1/2 قاشق غذاخوری

اسفناج پاک کرده و پخته
1 پیمانه

هویج رنده شده
1 عدد

نان ترتیلا 
1 عدد

فلفل سیاه 
به میزان لازم


ادامه مطلب
آب چغندر
آب چغندر تازه، سرشار از کربوهیدرات، پروتئین، پتاسیم، کلسیم،ویتامینb ویتامینcاست. این نوشیدنی را روزانه بنوشید تا مخاذن این مواد مغذی در بدنتان پر شود. در اینصورت ریزش مویتان متوقف خواهد شد.
عدس
عدس‌ها پر از مواد غذایی سالم همچون آهن، روی، پروتئین و بیوتین هستند. همچنین دانه‌ی سویا و لوبیا قرمز هم برای پیشگیری از ریزش مو عالی‌اند. پس اطمینان حاصل کنید که به طور منظم از این حبوبات مصرف می‌کنید.
اسفناج
سبزیجات برگ‌دار، همچون بروک
شاید برایتان جالب باشد بدانید که تنوع غذایی در گیلان از تمام استان‌های کشور بیشتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه ترش تره را به شما آموزش دهیم که از نظر شهرت دست کمی از سایر غذاهای این استان ندارد. پس فرصت را از دست ندهید و طرز پخت این غذا را دنبال کنید.
 
مواد لازم
500 گرم لوبیا چیتی و عدس (مجموعا)
½ پیمانه آرد برنج
1 کیلوگرم اسفناج
500 گرم سبزی مخلوط (شبت، گشنیز، نعناع و جعفری)
1 تا 2 بوته سیر
3 تا 4 عدد تخم مرغ
روغن
رب نارنج یا آب نارنج به مقدار
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
 سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
 برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه


ادامه مطلب
کتوژنیک یک صبحانه لذیذ و خوشمزه با تخم مرغ و گوشت مواد لازم:
گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم
سیر خرد شده: ۲ حبه
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
اسفناج خرد شده: به مقدار لازم
پنیر چدار سفید: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی گوشت چرخکرده را با سیر خرد شده، آویشن، زیره آسیاب شده، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم خوب مخلوط کنید سپس درون قالب فر به شکل فنجان درآورید و
تا
به حال نویسنده هایی که از آنها ترجمه کرده ام، به خوابم نیامده
اند. اما امروز عصر داشتم چرت می زدم که بلند شوم و دوباره کار و کار و کمی
هم دوباره کار که یوزف روت به خوابم آمد. پریشان احوال بود. با تعجب
پرسیدم چته یوزف جان. گفت چون تو مترجم  مارش رادتسکی بوده‌ای آمده ام به
خاطر تعبیر اسفناج های جدی از تو عذرخواهی کنم. گفتم چرا. گفت آخر چرا به
عقل ناقصم نرسیده که اسفناج نمی‌تواند جدی باشد. نگاه کردم دیدم ای داد بیداد، من هم برداشته ام عین
عبا
تا
به حال نویسنده هایی را که از آنها ترجمه کرده ام، به خوابم نیامده
اند. اما امروز عصر داشتم چرت می زدم که بلند شوم و دوباره کار و کار و کمی
هم دوباره کار که یوزف روت به خوابم آمد. پریشان احوال بود. با تعجب
پرسیدم چته یوزف جان. گفت چون تو مترجم  مارش رادتسکی بوده‌ای آمده ام به
خاطر تعبیر اسفناج های جدی از تو عذرخواهی کنم. گفتم چرا. گفت آخر چرا به
عقل ناقصم نرسیده که اسفناج نمی‌تواند جدی باشد. نگاه کردم دیدم ای داد بیداد، من هم برداشته ام عین
طرز تهیه پیش غذا 
مواد لازم برای دیپ اسفناج خامه ای
سس مایونز نصف لیوان
خامه ترش 1 لیوان
پودر سوپ آماده 1 بسته
اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان
نان تست 10 عدد
 مواد لازم برای پاستا صدفی مرغ و اسفناج
پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
پنیر پیتزا 2 فنجان
سس مارینارا 3 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
570 کالری
28 گرم چربی
48 گرم کربوهی
 مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده  2 لیوان
برنج شسته    1 لیوان
نخود   1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم    1 لیوان
 عدس  1 لیوان 
 سبزی آش ( گشنیز - تره - اسفناج - جعفری -   نیم کیلو
 پیاز داغ   1 لیوان 
 نعناع داغ   نصف لیوان 
نمک - فلفل و زردچوبه   به میزان لازم


ادامه مطلب
ارزش غذایی اسفناج
ارزش غذایی اسفناج بسیار بالاست و آگاهی از آن شاید باعث گنجاندن بیشتر این سبزی در سبد غذایی به صورت میان وعده بشود.
مصرف این نوع مواد غذایی به علت مغذی بودن یک ضرورت بسیار مهم است اما بهترین تایم برای مصرف آنها میان وعده می باشد چرا که سبک ،زود هضم و مغذی است .
اسفناج گیاه فوق العاده ای است .
سبزیجات تیره برگ مانند اسفناج برای پوست، مو و سلامت استخوان ها مهم هستند.
 آنها همچنین پروتئین، آهن، ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می
گوشت ماهی و دوران بارداری
پژوهشگران به مادران توصیه می کنند اگر می خواهید ضعیفی چشم و نیاز به عینک طبی را از کودکان دور کنید، در زمان بارداری 2 بار در هفته ماهی بخورید. تغذیه جنین در رحم مادر در تقویت بینایی نوزاد نقش مهمی دارد. 
ضعیف بودن چشم به طور معمول، ارثی است، ولی مادران باردار با خوردن ماهی، اسفناج و لوبیا می توانند پیش از تولد از ضعیف شدن چشم کودک خود جلوگیری کنند. غذاهای سرشار از اسید چرب( اسفناج و بروکلی) برای رشد مغز و دستگاه بینایی
دو چیز رو هرگزززز نمیخوام امتحان کنم
یکیش خورش اسفناج با مرغ مامانم
یکی هم کیکای بینگو
×حالا الان یاد یه ماجرا افتادم بذارید لااقل این یکیو بگم رو دلم نمونه
یه مدتیه ما با سرعت نتمون مشکل داریم ایضا با قطعی های زیادش(ینی ماهی200-300گیگ میخریم کوفتمون میشه)
بعد حالا یه مدته ما پدر این شرکت رو دراوردیم(البته که باید خدمات درست بدن هم اینکه ما مشتری چندسالشونیم هم اینکه هیچ وقت مودممون خالی نبوده!!![این تیکه رو برعکس بخون])
حالا یکی از راهکاراشون خ
جذب آهن تابعی از میزان ذخیره آن در بدن است. به طور معمول اگر بدن شما اهن زیاد در خود ذخیره داشته باشد جذب آهن از مواد غذایی کاهش پیدا می‌کند؛ اما اگر میزان مصرف شما نسبت به نیاز روزانه کمتر باشد در طول زمان کوتاهی شما دچار کم خونی خواهید شد.
کم خونی از جمله مشکلاتی است که بیشتر مردم جامعه با آن درگیر هستند. کم خونی بخشی از عدم مصرف آهن در بدن است و در زنان بر اساس گزارش‌های داده شده، نخوردن مواد غذایی حاوی آهن موجب افزایش درصد احتمال بروز سکته
قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و به روغن افتاده از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. قورمه سبزی را با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و لوبیاهای مختلف درست می‌کنند.
 
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم (هر کدام ۱۲۵ گرم)
گشنیز و جعفری: ۱۵۰ گرم (هر کدام ۷۵ گرم)
شنبلیله: ۵۰ گرم
لیموعمانی: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
 
طرز تهیه قورمه سبزی
لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار
آتریپلکس گیاهی برای شوره زار
طبق گزارش خبری مهر به گفته صادق ابروش در روز بازدید مسئولان بیابان گروه منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و اساتید دانشگاه منابع طبیعی کرج از کوه نمک قم در بیانیه ای گفت: در استان قم به ویژه در منطقه نمکی کوه توجه ویژه ای به شرایط دام و شرایط آب و هوایی داشته ایم.
اباذری معاون دفتر امور بیابان سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور به کاشت گیاه Atriplex با نام اسفناج وحشی ایرانی در منطقه کوه نمکی اشاره کرد و گفت: استفاده از
 
اسفناج یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت است که مصرف آن می تواند مزایای زیادی برای سلامتی به همراه داشته باشد. از سویی آب اسفناج خام نیز به یکی از شیوه های مصرف این گیاه مغذی تبدیل شده و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. در این مقاله به 5 خاصیت بی نظیر آب اسفناج می پردازیم. با ما همراه باشید.
5 خاصیت بی نظیر آب اسفناجمقدمه
اسفناج یک منبع غذایی بسیار عالی و سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست. معمولاً اسفناج به صورت خام و پخ
در خورشت قورمه سبزی همانطور که می‌دانید از سبزی‎‌هایی مانند اسفناج، گشنیز، جعفری، شنبلیله، تره و … استفاده می‌شود که دقت در مقدار استفاده از آن‌ها بسیار مهم و قابل توجه است.
برای مثال وقتی یک کیلوگرم سبزی قورمه در غذا استفاده م‍ی‌شود در ازای آن ۲۰۰ گرم سبزی شنبلیله باید به غذا اضافه شود تا تلخی آن گرفته شود.
همچنین می‌توانید برای گرفتن تلخی قورمه سبزی مقداری سبزی گشنیز و اسفناج به آن اضافه کنید.
در بعضی از موارد استفاده بیش از حد از ل
5 غذای سالم که بسیار ارزان هستند
 
تغذیه سالم با بودجه سخت می تواند چالش برانگیز باشد.
بسیاری از غذاهای پر مواد مغذی بسیار گران هستند ، به همین دلیل برخی از افراد به جای آن ، غذاهای آشغال ارزان را انتخاب می کنند.
با این وجود بسیاری از غذاهای مقرون به صرفه که می توانید تهیه کنید وجود دارد که سالم و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شوند.
: سبزیجات1. کلم بروکلیکلم بروکلی یک سبزی ارزان قیمت با متوسط ​​قیمت 1.64 دلار در هر سر است و تقریباً تقریباً ه
 این مواد غذایی برای بهبود عملکرد مغز کودک لازم هستند.یک رژیم غذایی سالم و متعادل نه تنها برای بدن کودکان مفید است بلکه برای مغز هم سودمند است. مصرف مواد غذایی درست می تواند به بهبود عملکرد مغز، حافظه و تمرکز کمک کند. درست مانند بدن، مغز هم مواد مغذی را از غذاهایی که می خوریم جذب می کند. در ادامه با 10 غذای بسیار مفید که می تواند قدرت مغز کودکان را افزایش دهد، آشنا خواهید شد.1.ماهی سالمون :
  ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده د
آش از غذاهای سنتی است که به دلیل سبک بودن در عین دارا بودن خاصیت سیر کنندگی، طرفداران زیادی در بین ایرانی ها دارد. پختن آش به نسبت سایر غذاهای ایرانی ساده تر است، اما زمان زیاد تری برای پخت آن لازم است تا به خوبی جا افتاده و خوشمزه شود.
آش رشتهآش گندمآش شله قلمکار آموزش درست کردن آش رشته برای 4 نفرمواد لازم برای تهیه آش رشتهحبوبات لازم
نخود ، لوبیا قرمزو لوبیا چیتی 40 گرم یا معادل 1/4 لیوانعدس ریز  50 گرمپیاز متوسط 3 عدد روغن به مقدار لازمزرد چوب
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده 2 لیوان
برنج شسته 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
سبزی آش ( گشنیز – تره – اسفناج – جعفری – نیم کیلو
پیاز داغ 1 لیوان
نعناع داغ نصف لیوان
نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
طرز تهیه اسنک
 
اسنک ها از
انواع غذا های پر تنوع هستند که شما می توانید آن ها را برای مهمانی های
خود تهیه کنید اسنک را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد . در این مطلب
از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه اسنک با مرغ و کالباس و گوشت با ساندویچ ساز و ماهیتابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک گوشت
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند: ۱ قا
_ دست‌ها، انگشت‌ها، گوش‌ها و پاهای سرد_   اسهالی که بیش از یک هفته طول می‌کشد؛_ یبوست_تب خفیف_ حساسیت به نور خورشید_ریزش مو_  خشکی چشم_ زرد شدن پوست_ دردهای مفصلی
بهترین غذاها برای تقویت سیستم ایمنی:
_ تخمه آفتابگردان_مرکبات سرشار از ویتامین C_ کلم بروکلی _ زنجبیل _ هویج_ بادام_ سیر_ اسفناج_ چای سبز _کفیر_ فلفل دلمه قرمز و فلفل تند_ میگو_ شکلات تلخ_ آووکادو_ کیوی_ انبه _ زردچوبه_ سوپ مرغ_ ماهی‌های چرب_ صدف خوراکی_ سرکه سیب _ جینسینگ_ آب لیمو_ تخم کت
آش از غذاهای سنتی است که به دلیل سبک بودن در عین دارا بودن خاصیت سیر کنندگی، طرفداران زیادی در بین ایرانی ها دارد. پختن آش به نسبت سایر غذاهای ایرانی ساده تر است، اما زمان زیاد تری برای پخت آن لازم است تا به خوبی جا افتاده و خوشمزه شود.
آش رشتهآش گندمآش شله قلمکار آموزش درست کردن آش رشته برای 4 نفرمواد لازم برای تهیه آش رشتهحبوبات لازم
نخود ، لوبیا قرمزو لوبیا چیتی 40 گرم یا معادل 1/4 لیوانعدس ریز  50 گرمپیاز متوسط 3 عدد روغن به مقدار لازمزرد چوب
برای آشنایی با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشید.
سوپ اسفناج و خامه نوعی پیش غذای اسپانیایی است که ظاهر خوبی دارد و مناسب سرو در مهمانی ها است. همچنین سوپ اسفناج برای سرماخوردگی خوب است و باعث تسکین آن می‌شود. پیشنهاد می‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم تهیه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
خامه: یک پیمانه
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۳ قاشق غذاخو
 
✅چند نکته جالب در مورد استفاده از سبزیجات در تغذیه پرندگان زینتی
⚠️هویج در دوران پرریزی (تولک) موجب بهبود ظاهر و رنگ ناخن و پرها در پرنده می شود. 
⚠️اسفناج نقش بسیار مهمی در سلامتی ، رشد و بهبود رنگ پرهای پرنده زینتی دارد. 
ادامه مطلب
 
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
1 عدد پیاز
500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
روغن برای سرخ کردن
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پو
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده 2 لیوان
برنج شسته 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
سبزی آش ( گشنیز – تره – اسفناج – جعفری – نیم کیلو
پیاز داغ 1 لیوان
نعناع داغ نصف لیوان
نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ادامه مطلب
در فصل گرما جهت تغذیه پرندگان بهتر است پایه تغذیه پلت باشد ولی در کنار آن به دلیل گرمای محیط بغیر از در دسترس بودن آب کافی جهت حمام کردن، آب جهت نوشیدن پرندگان در سایه باشد و در معرض تابش مستقیم آفتاب نباشد.
استفاده از:
1-سبزیجات(برگ کاهو-اسفناج-جعفری و گیشنیز)
2-میوه جات(هویچ-پرتقال)
3-نان
4-جو و سبوس برنج
*همچنین باید توجه داشته باشید که جهت جلوگیری از بیماری تنفسی پرندگان، محل خوابشان بصورت روزانه از فضولات پاکیزه گردد، زیرا گازهای ناشی از آن
 
ویتامین‌ها مواد عالی هستند که در بیشتر مواد غذایی به مقدار جزئی وجود دارند.
گرچه نیاز روزانه بدن به هر یک از ویتامین‌ها کم است، ولی برای ادامه حیات، رشد و تولید مثل، وجود این مقدار کم ضروری و اساسی است. ویتامین‌ها در منابع غذایی حیوانی و گیاهی وجود دارند.نقش و تاثیرات ویتامین‌ها در بدن:هریک از ویتامین‌ها در بدن ما نقش جداگانه‌ای به‌عهده دارند. ولی به‌طور کلی نقش ویتامین‌ها در بدن را به‌صورت خلاصه می‌توان چنین بیان کرد:کمک به رشدحفظ
 
مواد لازم برای 8 الی 10 نفرلوبیا قرمز یا چیتی 1 پیمانه .نخود 1 پیمانه .عدس 1/2 پیمانه .سبزی آش پاک کرده 500 گرم .پیاز خام 2 عدد بزرگ .رشته آشی 250 گرم .قلم گاو 1 عدد .روغن به میزان لازم .نمک وفلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم .نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری . سیر به میزان دلخواه دستور پخت .
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم وچند بار آب آنرا عوض کرده تا از نفخ آن کم شود . وصبح زود حبوبات را به همراه قلم گاو ، بار میگذاریم وبعد از پخت کامل حبوبات ، قلم را از داخل قا
میگو از غذاهای دریایی است که خواص زیادی دارد و به شیوه های گوناگون طبخ می‌شود.
  
اگر دوست  دارید یک غذای سریع و آسان و البته خوشمزه درست کنید، حتماً میگو سیخی را  امتحان کنید. میگو سیخی علاوه بر طعم خوبش، ظاهر خوب و شیکی هم دارد و  مناسب سرو در مهمانی ها به عنوان پیش‌غذا است. میگو سیخی در کمتر از نیم ساعت درست می‌شود و غذای خوبی برای طرفداران غذاهای دریایی است.مواد لازم:
میگو: ۳۰۰ گرم
سیر: 3 حبه
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش: یک عدد
نم
آشنایی با غذاهای محلی و اصیل مازندران
غذاهای محلی استان مازندران | Mazandaran local food
غذاهای محلی همه ی شهرها و مناطق ایران بسیار خوشمزه و لذیذ هستند و نمی توانیم بگوییم که غذایی بر غذای دیگری از بحاظ طعم و یا مواد تشکیل دهنده اش، برتری دارد. یکی از مناطق و استان هایی که در کشورمان غذاهای بسیار خوشمزه ای دارد، استان مازندران است. غذاهای محلی استان مازندران یکی از خوش طعم ترین غذاها و البته مقوی ترین ها هستند که اتفاقا غذاهای بسیار مشهوری هم دارند.
جلوگیری از عرق کردن دست ها 

به مدت 1 هفته هر روز، دستانتان را در یک ظرف از دم کرده چای سیاه ( به طور کامل ) فرو برده و 30 دقیقه فرصت دهید و یا چای کیسه ای خیس را در دستان خود نگه دارید. 

.............................................................................................................................................................
برای دفع سنگ کلیه
عسل ( 30 گرم ) را با آب ترب سیاه ( 200 گرم ) یا آب شلغم و مقداری آبلیمو ترکیب و به صورت روزانه میل کنید.
این ترفند حتی از پرتودرمانی هم قوی تر عمل می کند.
.........................
آش اسفناج غذایی سبک و مقوی است که با برنج، حبوبات و اسفناج پخته می‌شود.

آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه است که راحت تهیه می‌شود و به برطرف شدن سرماخوردگی کمک می کند. در این غذا از سبزی آش استفاده نمی‌شود و سبزی آن فقط اسفناج است. در صورتی که فصل اسفناج نبود، می‌توانید از برگ چغندر برای تهیه این آش استفاده کنید.
مواد لازم تهیه آش اسفناج :
اسفناج: یک کیلو
برنج: نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
عدس: یک پیمانه
ماش: نصف پیمانه
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
 ویتامین های ضروری و مورد نیاز پوست و مو  :
در این مقاله سایت هفت و یک تمام ویتامین های لازم و ضروری برای پوست صورت و مو را برای شما جمع آوری کرده ایم و همچنین به وضوح مشخص کرده ایم که هر ویتامین موجود در چه مواد غذایی می باشد.
امگا ۳ :
بر اساس پژوهش های انجام شده کمبود اسید چرب امگا ۳ به سلول های مو آسیب می رساند و درخشندگی موها را کم می کند. این اسید خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند با قرمزی، التهاب، تورم و اگزماهای پوستی بجنگد. ضمن اینکه این اسی
با مصرف سبزیجات از سرطان پیشگیری کنید زیرا سبزیجات حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند و دستگاه ایمنی را قوی می سازند .
سبزیجات نارنجی مانند هویج و کدو تنبل دارای بتاکاروتن می باشند . بتاکارون رنگدانه ای است که در صورت نیاز در بدن به ویتامین A تبدیل میشود.
سبزیجات برگ سبز از ارزش غذایی بالایی برخوردارند . این سبزیجات فیبر ، فولات و بتاکارون مورد نیاز بدن را دارا می باشند . کرفس ، اسفناج ، بروکلی و جعفری از جمله این سبزیجات هستند .

ادامه مطلب
غذاهای لذیذ چین
 
غذاهای سنتی این کشور، عادی و متنوع و خوشمزه هستند.
غذاهای معروف چین فقط به آن گزینه‌های عجیب و غریبی خلاصه نمی‌شود که حتی تصورش هم برای دیگران سخت است که آن‌ها را به عنوان غذا می‌خورند.  معمولاً اسم غذاهای چینی که آورده می‌شود، اولین تصویری که به ذهن افراد می‎آید مجموعه‌ای از غذاهای غیر معمول و عجیب است. این موضوع، گردشگرانی که مزاجشان زیاد با این نوع غذاها سازگار نیست را نگران می‌کند. در ادامه با 9 مورد از غذاهای سنتی
طرز تهیه سوپ ترخینه
به منظور تهیه این سوپ به مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
آب
3 لیوان

ترخینه
2 تکه

عدس (به دلخواه)
یک و نیم لیوان

پیاز درشت
1 عدد

اسفناج خرد شده (به دلخواه)
3 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه
به میزان لازم

 

ادامه مطلب
در متون طب ایرانی از غذا‌هایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذا‌های ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.مصرف این غذا‌ها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.از طرف
سلامقشنگه صبحتان بخیر، دی پایِستین، دیمتانه بشورین و ننه رِ کمک کنین که ایمروز ناهاری واستان، چِندرپلو داریم (chender pelo)
طرز تهیه چندرپلو (چغندرپلو)
برای سهولت و استفاده همه ی هم میهنانِ عزیزمان، پستهای آشپزی، به زبان و لهجه ی فارسی، تقدیم می گردد.
 
 
مواد لازم:برنج چهار پیمانهاسفناج یک کیلوچغندر خام سه یا چهار عدد متوسطپیاز یک عددزرد چوبه و نمک به میزان لازم
دستور پخت: ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی خرد و سرخ می کنیم و آخر کار به اون زرد چوبه می
در این روز های پر دغدغه گاهی نشستن در مکانی آرام و بی سر و صدا می تواند تا حد زیادی استرس ها را کم کند.
شما می توانید در طول روز از مواد غذایی ای استفاده کنید که سبب آرامش شما می شود.
با مصرف مواد غذایی که به آن ها اشاره می کنیم، می توانید زندگی خود را با اعصابی آرام و روانی سالم ادامه دهید.
تغذیه تأثیر چشمگیری بر خلقیات و احساسات انسان می گذارد.
مثلا هنگامی که مقدار زیادی شکر تصفیه شده (شکر سفید) مصرف می کنید، تا چند ساعت بعد احساس افسردگی و بی حو
خیلی خراب کرده ام آقا، درست کن
من را به مهر حضرت زهرا درست کن
 
صدها گره به روی گره خورده بر دلم
ای چاره ساز، این گره ها را درست کن
 
رویم سیاه باد، دلت را شکسته ام
یک جونِ عاشق از منِ رسوا درست کن
 
آن گونه که تو خواسته ای من نبوده ام
من را به حق زینب کبری درست کن
 
بر سینه ی خرابه ام آقا نظاره کن
از این خرابه، عرش معلی درست کن
 
ای علت نزول نم اشکِ نوکران
در چشم بی ثمر شده، دریا درست کن
 
در روضه ی حسین ازین چشم کور من
منت گذار و چشم تماشا درست کن
 
ا
آموزش درست صحبت کردن با دیگران
بخش سبک زندگی: درست صحبت کردن در روابط اجتماعی تاثیر زیادی دارد اگر می خواهید در جامعه جایگاه خوبی داشته باشید باید حتما درست صحبت کردن را بدانید.در ادامه روش درست صحبت کردن را به شما آموزش می دهیم
به ادامه بروید
ادامه مطلب
کیک خانگی بردیا/گچساران
قبول انواع سفارشات تولد/کافی شاپ/کیکهای صبحانه و عصرانه/کیک های تکنفره مجلسی/انواع کاپ کیک و مافین ساده و مغزدار/کیک های رژیمی/کیک میوه ای/کیک اسفناج/کیک هویج گردو/انواع کیک های شکلاتی و خامه ای و پاستیل خانگی و ...
کیک ۱۰۰%خانگی با بالاترین کیفیت و با طعمی عالی و استثنایی
کافیست یک بار امتحان کنید
تهیه شده از بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه شیرینی پزی 
تلفن ثبت سفارشات:
۰۹۱۷۵۱۹۸۸۱۶  رضایی
لینک کانال:
t.me/cake_bardia_gachsaran
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
برای تهیه این آبگوشت اگر از گوشت بدون دنبه استفاده می‌کنید باید کمی دنبه جداگانه تهیه کنید و در این غذا به کار ببرید. مزه خوب آبگوشت بیشتر به خاطر چرب بودن این غذاست. البته چربی طبیعی مثل دبه طعم و مزه‌ای فوق‌العاده به غذا می‌دهد.
 
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفن
 
یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه که جز محبوب ترین هاست cig kofte چیک کوفته است
این غذا به عنوان یک پیش غذا در اغلب رستوران ها سرو میشه
دکه هایی در ترکیه هست که فقط این غذا رو میفروشه به صورت ساندویج یا پرسی
جالب اینکه این غذا رو در تمام وعده های غذایی در ترکیه میخورند.صبحانه.ناهار.میان وعده بعدازظهر.شام.
 
cig kofte چیک کوفته با بلغور جو درست میشود.
بغلور رو در اب گرم خیس میکنند و بعد از چند ساعت با یک سری مواد و سس مخصوص که تند هست حسابی ورز میدن
خوشمزه
سالاد اسفناج یکی از انواع سالاد های پاییزی است.
سالاد اسفناج یک سالاد خوشمزه و خوش رنگ است که مواد غذایی پر خاصیتی دارد. طرز تهیه سالاد اسفناج بسیار راحت بوده و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.
مواد لازم :
اسفناج کوچک یا بیبی اسفناج: 500 گرم
رب انار: 3 قاشق غذاخوری
دانه انار: ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۶۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
پرتقال: یک عدد در صورت تمایل
پنیر فتا: 100 گ
طرز تهیه “آش گندم” بدون گوشت
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده 2 لیوان
برنج شسته 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
سبزی آش ( گشنیز – تره – اسفناج – جعفری – نیم کیلو
پیاز داغ 1 لیوان
نعناع داغ نصف لیوان
نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ادامه مطلب
جای درست
کنار آدم‌های درست در لحظه درست قرار گرفتن اتفاق مهمی است
آنقدر مهم که باید آن را بین دعاها گنجاند... و اگر گردش روزگار جز این کرد راه توبه پیش گرفت... 
تو فکر کن لحظه‌ای که باید، برای کسی که باید نباشی... 
اصلا این قصه آدم‌ها به کنار... 
ما اگر مختصاتمان درست نباشد، پس فردا روزی که سوال جوابمان کنند بگویند تو برای چه رفتی روی زمین چه جوابی داریم بدهیم؟؟؟ 
معمولاً کمبود آهن بیشتر به دلیل دریافت نکردن این ماده طریق مصرف مواد غذایی مناسب ناشی می‌شود.
  
گفته
می‌شود ۵۰ درصد خانم‌های باردار و نیمی از دختران و زنان ۱۴ تا ۴۳ ساله
مبتلا به کمبود آهن هستند و حدود یک‌سوم این قشر از کم‌خونی شدید رنج
می‌برند. خوشبختانه درمان کم خونی با گیاهان دارویی میسر است.
به گزارش  مجله دلتا؛ کم‌خونی انواع مختلفی دارد. از کم‌خونی برآمده از فقر آهن گرفته تا تالاسمی.
دلایل کم‌خونی

یکی
از علل کم‌خونی، کمبود آهن
معرفی 6ویتامین ضروری برای زیباییویتامین های مختلف می توانند برای هر قسمت از بدن مفید باشند اما برخی از آن ها به طور استثنایی شما را در داشتن پوستی لطیف یاری می کنند.برای نگهداری از پوست خود می‌بایست ویتامین‌هایی که پوست به آن‌ها نیازمند است را بشناسید و مواد غذایی که سرشار از آن ویتامین‌ها باشند را بیشتر در رژیم غذایی خود بگنجانید.ویتامین A و چروک ها:
 این ویتامین از ویتامین های مخصوص پوست و ضروری برای سلامت ان است. محققان در پی آزمایشات م
دمی گوجه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است با برنج و گوجه‌فرنگی درست می‌شود.

دمی گوجه با مواد بسیار ساده‌ای طبخ می‌شود، اما طعم بی‌نظیری دارد و در عین سادگی مورد علاقه بسیاری از مردم است. دمی گوجه با گوشت و با مرغ هم درست می‌شود، اما نوع ساده آن فقط برنج و گوجه‌فرنگی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه دمی گوجه با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه دمی گوجه:

برنج: یک و نیم پیمانه
گوجه‌فرنگی: ۶ عدد
پیاز :۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
کره: ۳۰
جذابیت حکم به اینه که بیشتر وقت‌ها نمی‌تونی از قدرت خالی که توی دستته مطمئن باشی. یه وقت‌هایی روی آس‌ات هم حکم می‌آد و یه وقت‌هایی پنج‌ات می‌شه خالِ زمینه. حکم بازی‌ایه متکی به بخت و مهارت، رو کردن کارت درست توی زمان درست، قانون به‌هنگام بودن. سرنوشت هم همینه؛ توی مکان درست در زمان درست بودن، با همون قاعده‌ی بخت و مهارتِ خوب بازی کردن. 

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انشا